Hitta sport-bh på nätet

En sport-bh är en bysthållare som håller brösten på plats under fysiska aktiviteter som t.ex. idrott och löpning. Den stora skillnaden mellan en sport-bh och en vanlig bh är att sport-bh:n är betydligt fastare i sin konstruktion för att klara av bystens rörelse, detta håller bättre bysten på plats och minskar risken för skador på ligamenten som finns i brösten. Det är alltså bra att ha en sport-bh på sig när man ägnar sig åt sport.

Sport-bh:s kan utformas på lite olika sätt, det finns sömlösa bh:s och det finns behåar som är sydda i cirkelmönster, vilken utformning som har valts beror på vilken funktion man vill att bh:n ska ha.

Sport-bh:s kan du köpa i ett flertal klädbutiker, exempelvis hos Lindex och Intersport. På nätet kan du på sajten www.sport-bh.nu få hjälp att hitta billiga sport-bh:s på nätet, sajten samarbetar med flera butiker som säljer sport-bh:s på nätet och du kan söka efter bh:s för både stora och små bröst, med lite eller mycket stöd och utifrån vilken kupstorlek du har (A- till K-kupa).